Бараж за попуну Војвођанске лиге, север: Изненађење у Равном Селу

​​​​​​​Пролетер - Крила Крајине 1:2 (1:1)
krila krajine
Фото: Крила Крајине из Бачке Паланке, фото: Приватна архива

РАВНО СЕЛО: Игралиште Пролетера, гледалаца око 600, судија: Пјевац (Темерин), стрелци: Попржен  у 14. за Пролетер, а Чешљевић у 37. и 71. минуту за Крила Крајине.

ПРОЛЕТЕР (РС): Мирковић, Огризовић, Ери, Сивчевић, Гаyић, Попржен (Нешковић), Маћиженски, Којичић, Грујић, Јовановић (Величковић), Новићевић.

КРИЛА КРАЈИНЕ: Дукић, Вигњевић, Ступар, Дувњак, Пилиповић, Зелинчевић, Чешљевић (Медан), Марковић,  Пандуров (Милићевић), Плавански (Лончаревић), Дукић.

Иако су у већем делу утакмице имали лопту у свом поседу, Равноселци нису искористили предност домаћег терена, завршница им није најбоље функционисала, док су на другој страни Бачкопаланчани мудро играли повучено, што им се на крају потврдило као добра тактика.

У 14. минуту после одличног шута Грујића, лопта се од пречке одбила  и натрчао је Попржен и главом је спровео у мрежу.  Играло се обострано споро, монотоно, Равноселци су били конкретнији, али лопта није хтела у мрежу. У 37. минуту опуштеност домаћих казнио је Чешљевић, који је поред голмана и три играча Пролетера послао лопту у мрежу и поравнао резултат.

И у наставку  играло се слабо, Равноселци без довољно снаге,  а гости су чували резултат. У 71. минуту Плавански је левом страном, са свог дела терена лопту пренео до шеснаестерца Пролетера,  а затим упутио прецизан шут, леви бек домаћих Ери је реаговао, али је био кратак, лопта је дошла до Чешљевића који је другим голом на утакмици поставио коначан резултат.

Л. Киш

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести