Бараж за Војвођанску лигу, исток: Подвиг Качареваца

Фудбалери Јединства Стевић после велике победе  успели суда се пласирају у Војводјанску лигу, исток.
fudbal
Фото: Dnevnik.rs

Наковчани су пред реванш меч баража имали велику предност (6:2) али су Качаревци у последњем минуте надокнаде успели да постигну и четврти гол и да се  после 16 година врате у покрајинску лигу.

 Од првог минута Качаревци су пред пуним трибинама кренули офанзивно и најавили да могу да направе фудбалско чудо и на крају су успели голом Ненада Лазинице у надокнади времена.

Први погодак постигао је Младеновић када је са неких 25 метара шутирао и савладао Јелића за вођство. Гости су могли да дођу до изједначења, али је голман Драговић два пута сјајно реаговао и спречио Радловића да постигне погодак. У 36. минуту после добре акције Лазиница је лобом удвостручио предност Качареваца.

После одмора домаћи фудбалери су наставили са добром игром и капитен Атанасов је главом затресао мрежу за трећи погодак Качареваца. У 80. минуту најбољљу прилику имао је Живаљевић када је са неких седам метара погодио пречку голмана Јелића. Нову прилику имао је Радловић у последњим минутима меча изашао је испред голмана Драговића сам, али је голман домаћих успео парадом да спречи погоадак. Мало ко је у последњим минутима веровао да могу домаћи фудбалери до победе када је у четвртом минуту надокнаде Лазиница искоса шутирао по земљи и уз помоћ стативе постигао погодак за велико славље домаћих навијача.

Качаревци су успели да постигну четири поготка и да остваре дугогодишњи сан да се врате на Војвођанску мапу фудбала.

Јединство Стевић-Полет (Н) 4:0 (2:0)

КАЧАРЕВО: Игралиште Јединства, гледалаца: 500. Судија: Кристијан Чапо (Суботица). Стрелци: Младеновић у 11, Лазиница у 36. и 90+4, Атанасов у 70. минуту. 

ЈЕДИНСТВО СТЕВИЋ: Стевић: Драговић, Ангеловски, Кљајић, Живаљевић, И. Пешовски (Окука), Новаков (Момчиловић), С.Пешовски (Спасковски), Балножан (Шаренац), Атанасов, Лазиница, Младеновић.

ПОЛЕТ: Јелић, Надлачки, Фејеш (Узелац), Радловић, Драганов, Кочиш (Инђић), Бабић, Буцало, Марковић, Зорић, Детари.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести