Бечејци нису успели да се реванширају Жарковцима

После Јавора и Металца, Бечејци су по други пут у актуелној полусезони изгубили и од Жаркова.
fudbalska lopta
Фото: Dnevnik.rs

Истина, овога пута је пораз изражен минималном разликом (1:2), али пораз је пораз. Тако се изјаловила жеља момака са Тисе да се реванширају Жарковцима за најубедљивији пораз (1:5) пред својим навијачима. Није екипа из престоничког предграђа ни тада била толико боља, а ни сада у њиховом лепо уређеном објекту.

„Према виђеном на терену у Жаркову, не би било незаслужено да је плен подељен“, било је прво што нам је после утакмице рекао шеф стручног штаба Бечејаца Душан Бајић.

„Примили смо голове у првом полувремену из два шута, а из истих ситуација нисмо успели ми да погодимо мрежу. Спортска срећа нам је окренула леђа. Домаћин је имао више од игре у првом, а уласком у игру Томчића ми у другом полувремену. Једини гол постигли смо после соло акције Дабижљевића, а шутеви које смо упутили били су лак плен за голмана или су прохујали крај оквира гола. Чињеница да нисмо надиграни говори у прилог да смо играли коректно и да је то база на коју градимо оптимизам пред последња два сусрета у полусезони.“

Знајући да ће у понедељак, 10. децембра, угостити комшије из Бачке Тополе, а онда у опшроштајној утакмици ове јесени Инђију, пред Бечејцима је изузетно тежак распоред.

В. Јанков

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести