Бечејци остали без још једног играча, отишао Робињо

БЕЧЕЈ: Робињо напушта обалу Тисе и облачи дрес Козаре из Банатског Великог Села!?
1
Фото: Dnevnik.rs

Наравно, није реч о познатом Бразилцу, већ младом играчу ОФК Бечеј 1918 Николи Савину (19), који је, својевремено, од саиграча добио надимак бразилског репрезентативца. То је трећи одлазак из српсколигаша са Тисе ове зиме, јер су пре њега папире узели Борислав Бајић и Небојша Павловић.

Занимљив је податак да је ове зиме из Козаре крај Тисе стигао Марко Мастило, као и то да је летос из Бечеја у Козару отишао нападач Илија Ердељан. Дода ли се томе да Бечејци и Великоселци пред почетак сваке полусезоне међусобно одиграју утакмицу, онда је јасно да два клубе имају пријатељски однос.

- У годинама сам када ми је важно да играм. Овде сам јесенас ређе добијао шансу и покушаћу да се наметнем у Козари. То је једини разлог растанка с Бечејцима – реако је Савин.

Никола Савин игра по левој страни, најчешће у дефанизиви, али било је утакмица када је био успешан и у офанзивним задацима. Током јесени минуле сезоне, која је прекинута због пандемије, 14 пута је носио дрес Бечејаца у првенственим окршајима, а ове полусезоне је само осам пута бранио боје српсколигаша са Тисе. У Козари на већу минутажу. 

Текст и фото: В. Јанков

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести