Бечејци утврдили термин почетка припрема

У фудбалском српсколигашу с Тисе само привидно влада мир. Истина, лопта не скакуће, али руководство ОФК Бечеј 1918 ради пуном паром.
becej fudbal
Фото: Фудбалери Бечеја, фото: В. Јнаков

Посла има преко главе, а први задатак успешно је решен. Ангажован је нови шеф струке Бранко Савић, а у стручном штабу ће и даље остати, у улози помоћног тренера, Далибор Новчић и тренера голмана Милош Андрић, који је истовремено и спортски директор.

- Проценили смо да треба да урадимо допунску селекцију током зимског прелазног рока, па нам је то сада приоритет - наглсаио је Недељко васић, потпредседник ОФК Бечеј 1918. - Интезивни разговори с потенцијалним новајлијама су у току, а видећемо шта ће од свега да буде реализовано. Исписнице су добили искусни штопер Борислав Бајић (34), везиста Небојша Павловић (23) и дефанзивац Никола Савин (19), а стигао је универзалац Марко Мастило (24). Биће још одлазака и долазака и трудићемо се да све послове око селекције завршимо до 17. јануара, када је заказана прозивка фудбалера пред наставак сезоне, како би се сви укључили у рад од првог дана припрема.

Како се старт наставка српсколигашке сезоне најављује за први мартовски викенд, биће довољно времена да се реализују припреме. Треба нагласити и то да сада неће бити потешкоћа у раду, јер је терен с вештачком подлогом у функцији, а и садржаји под кровом „Храма спортова“ су на располагању.

- Већ смо утврдили и пар утакмица за проверу. Прва ће бити 30. јануара с Јединством из Руменке, 6. фебруара ћемо играти са стандардним ривалом у припремном периоду, младим тимом Војводине, а „генералка“ је заказана за последњи фебруарски викенд против Хајдука из Куле. Још разговарамо с ривалима који ће попунити простор између поменутих термина. У сваком случају, имаћемо довољан број провера и свима омогућити да покажу колико могу у датом тренутку - додао је спортски директор Бечејаца Милош Андрић.

Како је у клуб стигао нови шеф струке, сви стартују од нуле. Приликом првог боравка Бранка Савића на кормилу ОФК Бечеја, тада прволигаша, из садашњег играчког састава играо је само садашњи капитен Владан Воргучин.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести