Бечејци задовољни после прекида серије пораза

БЕЧЕЈ: Враћен је осмех на лица свих у бечејском фудбалском српсколигашу, јер је прекинута серија пораза дуга пуних месец дана, у којој су изгубили три утакмице за бодове и пропустили прилику да се нађу у завршницу купа ФСС.
1
Фото: Dnevnik.rs

Али, што би народ рекао: било, па прошло. Важно је да је у првенственом дуелу побеђена Козара из Банатског Великог Села и то убедљивим резултатом 3:0, што ће Бечејцима бити додатни стимуланс за наредна гостовања у Панчеву - Динаму 1945 и Новим Бановцима - Омладинцу.

- Играли смо под великим притиском против Козаре, јер је утакмица за нас била „бити или не бити“. Да нисмо победили, претила нам је опасност да упаднемо у опасну зону. Оваку, упловили смо у мирније воде - јасан је био на прес-конференцији тренер Бечејаца Далибор Новчић. - Стално наглашавамо да имамо потпуно нов и врло млад састав и потребно је стрпљење да све коцкице жељеног мозаика дођу на своје место. Задовољни смо начином на који смо дошли до победе. Од првог минута показана је веће жеља за победом од ривала, атаковало се ка голу противника и резултат није изостао. Ништа нећемо мењати, већ у сваку наредну утакмицу улазимо са жељом да офанзивном игром стигнемо до победе, а много тога зависиће и од ривала. Ако поновимо издање из првог полувремена дуела са Великоселцима, можемо се надати повољним резултатима.

Испоставило се да кад Милош Зличић постигне гол, а он не зна само једном да затресе мрежу, Бечејци побеђују. Са два хет-трика је отворио сезону, онда је наишао тронедељни пост, а нова два гола омогућила су му да поново заседне на лидерску позицији голгетера војвођанских српсколигаша. Добро је да се и Илија Ердељан пробудио, јер је, поред ефектног гола главом, још неколико пута је озбиљно припретио. Још само да и Жарко Кобиљски подеси нишанске справе, да се опорави Петар Илић, онда ће и везни ред имати већи дијапазон решења у завршном пасу, а то се у модерном фудбалу тражи.                              

Текст и фото: В. Јанков

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести