Бејл нема дилему, жели да остане у Реалу

МАДРИД: Нападач Реала Герет Бејл нема дилему и жели да остане у у Мадриду, упркос најавама из клуба да ће променити средину, рекао је његов агент Џонатан Барнет.
Geret Bejl Real Kasima/Fonet/AP
Фото: Фонет/АП

Последњих месеци интензивно се спекулише о одласку Велшанина са "Сантјаго Бернабеуа", иако има уговор до 2022. године.

"Он жели да остане. Нисам сигуран да ли господин Зидан жели то исто, али у овом моменту Бејл нема дилему. Има уговор и биће прилично срећан ако остане до 2022. године", рекао је Барнет, а преноси Скај спорт.

Шпански медији претходно су извештавали да је Реал спреман да Бејла пошаље на позајмицу, јер су изгубили наду да це добитии понуде за његов трансфер.

Током претходних месеци писало се да је Бејл изгубио подршку навијаца, а критикује се и због тога што није није научио шпански језик, док му је голман Тибо Куртоа замерио што није присуствовао вечерама које је клуб огранизовао.

Последња у низу замерки била је тренера Зидана, после пораза од Рајо Ваљекана 1:0 рекао да није сигуран колико је Бејл фокусиран на клуб, пошто Велсанин после тог сусрета није ушао у клупски аутобус, већ се аутомобилом одвезао до аеродрома где га је цекао приватни авион.

Бејл је у Реал стигао из Тотенхема у лето 2013. године и са "краљевским клубом" освојио четири Лиге шампиона и једну титулу у Примери.

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести