Боаћи уместо Пријовића у Ал Итихаду?

Српски нападач Александар Пријовић, напустио је редове Ал Итихада а како пише арапски портал Оказ, у ужем избору као могућа замена је и играч Црвене звезде Ричмонд Боаћи. 
z
Фото: Youtube Printscreen

Откако је за тренера дошао  Хенк тен Кате, Пријовић је пао у трећи плани. Славни клуб из Саудијске Арабије жели да појача напад и то довођењем још једног фудбалера који има везе са Србијом, преноси портал Србија данас.

Офанзивац Црвене звезде Боаћи се помиње и као први фаворит да долазак, јер ужива велики углед због голова како на суперлигашкој, тако и на међународној сцени. С обзиром на то да Звезда има Томанеа и Павкова у шпицу напада не би било чудо да Боаћи заиста оде.

Други нападач чије име фигурира као замена за Пријовића је искусни Луис Грабан из Нотингем Фореста. Грабан има 31 годину, променио је много клубова на Острву, а сада је члан „шумара“, за које је постигао 10 голова на 22 утакмице ове сезоне.

Арапи тврде и да Пријовић нема понуду Олимпијакоса, већ да је за њега понајвише заинтересован Бешикташ, који би да га откупи, а Ал Шаржа из Уједињених Арапских Емирата га жели на позајмицу.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести