Војводина уочи гостовања Црвеној звезди нема кадровских проблема

Док је други тим Војводине, додатно ојачани Дамиром Зломислићем, Ранком Веселиновиће, Бојаном Матићем и још неким фудбалерима који ће бити у екипи за пролећну премијеру са Црвеном звездом, одиграо утакмицу са ужичком Слободом, кандидати за стартну поставу су одрадили тренинг на терену с вештачком подлогом на Сајмишту.
Krivi, Brka, Emil
Фото: Радован Кривокапић, Жељко Бркић и Емил Роцков, фото: Дневник

„Још увек размишљамо да ли да последњи тренинг пред утакмицу са Звездом одрадимо у Центру ФСС, или у Новом Саду. Уколико успемо да у Старој Пазови добијемо на коришћење терен с природном травом, отићи ћемо тамо, у супротном остаћемо код кућеа у Центар ФСС-а отићи у карантин“, каже тренер Радован Кривокапић

Задовољан је шесф струке због чињенице да може да рачуна на све играче, нема повређених ни болесних.

„Професионалац сам, то захтевам и од својих ученика. Најважније је да на терен Маракане пренесемо све оно што смо радили током припремног периода и, успемо ли у томе, разлога за било какво страховање нећемо имати. Звезда је фаворит, али верујем у момке које водим и свој рад и немамо разлога да се плашимо. Уколико ривал буде бољи, спортски ћемо му честитати, али будите уверени да ћемо учинити све да се покажемо у најбољем светлу“, најавио је Кривокапић.

С екипом је јуче тренирао и искусни голман, бивши репрезентативац Жељко Бркић, који настоји да се врати на терен после теже повреде. Он је радио са Емилом Роцковом и тренером Миланом Јованићем и показао да и даље може да буде и те како велика препрека на голу свим нападачима.

Текст и фото: А. П.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести