Бонџулић пред Партизан: Да прекинемо неугодну традицију

ИВАЊИЦА: Тренер фудбалера Јавора из Ивањице Игор Бонџулић каже да његов тим жели да неугодну традицију против Партизана.
javor fk ivanjica.jpg
Фото: илустрација

Јавор против црно-белих не зна за победу у првенственим утакмицама, а сутра у 22. колу Суперлиге од 13 сати у Ивањици биће прилика да то промене.

"Не морам много да говорим о наредном противнику и лошој традицији коју имамо против Партизана. Мислим да сви у клубу имамо прилику да покажемо да вредимо и да имамо моћ да се супротставимо тако квалитетном противнику, па се надам да ћемо успети да наставимо низ позитивних резултата који смо започели овог пролећа. Морамо дати све од себе, играти без превеликог респекта и покушати да остваримо оно што смо планирали", рекао је Бонџулић за клупски сајт.

Екипа Јавор Партизан дочекује након четири бода освојена у претходне две утакмице, дефанзивац Филип Павишић истиче добру атмосферу у свлачионици и такође се нада доброј игри и наставку добре серије.

"Започели смо полусезону добро. Остаје жал што нисмо однели сва три бода из Крушевца, али смо задовољни и бодом. Атмосфера је супер. Спремамо се за Партизан, анализирамо их. Не смемо одавати превелики респект према њима, иако га заслужују. Желимо да наставимо добру серију резултата", рекао је Павишић.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести