Борјан: Верујем у нове велике ствари, циљ је дупла круна

БЕЛЕК: Капитен фудбалера Црвене звезде Милан Борјан изјавио је да верује како са новим тренером Дејаном Станковићем може да уследи нова успешна ера црвено-белих, упркос томе што су са његовим претходником Владаном Милојевићем урађене невероватне срвари.
borjan
Фото: Tanjug/Video, arhiva

"Наравно да може да уследи нова ера, само морамо да имамо и жељу и верујемо у то што радимо. Као што "Мистер" каже треба веровати у све што је донео и ако верујемо то ће се видети ма терену. Верујем да ћемо ове године направити велике ствари", рекао је Борјан новинарима уочи последње пријатељске уткамице коју Звезда игра данас против словачке екипе Дунајска Стреда.

На питање ко је најзначајнији играч Милојевићеве ере, кратко је одговарио - Милојевић.

"Човек је донео невероватне ствари, био нам је и отац и друг и психолог, да није било њега не би ни нас било, ни ових успеха и не би Звезда, Београд, Србија видели Лигу шампиона".

За нову капитенску улогу у клубу каже да је у неку руку и очекивао, између осталог и зато што је био заменик Марка Марина.

"Велика је част бити капитен тако великог клуба, велики играчи су носили Звездину траку. Надам се да ћу предводити екипу до ''дупле круне''. Био сам пресрећан када сам сазнао".

Борјан не крије да је било понуда, али да је његова жеља да остане у Звезди.

"Стварно ми је много лепо у Београду и Србији и моја породица ужива. Не бих то сада мењао са 32 године и ишао да се навикавам на неки нови живот", закључује голман црвено белих, уз констатацију да планира да се по завршетку каријере бави тренерским послом и да је већ завршио за Б лиценцу.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести