Божовић: Тежак меч и због пропаганде

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Миодраг Божовић рекао је данас да утакмица против Војводине није имала лепу увертиру због спекулација око намештања, али да очекује нову неизвесну и тешку утакмицу са Новосађанима.
crvena zvezda Bakic.jpg
Фото: Дневник (Филип Бакић)

"Пред нама је тешка утакмица из много разлога, најпре због пропаганде која се подигла око ове утакмице и много лоше атмосфере која је створена. Војводина има одличан тим, увек смо тешко излазили на крај са њима, филмска утакмица била је у Новом Саду, а пре тога смо их лако победили на Маракани. Овог пута то не очекујем, јер су заиста направили одличну екипу и могу да победе било кога у нашој лиги", рекао је Божовић на конференцији за медије.

Црногорски тренер цени екипу Војводине, али верује у успех своје екипе.

"Не причам о Војводини лепе ствари из куртоазије. Сматрам да имају добар тим и да су Малбашић, Палочевић, Трујић, Кнежевић, Мелег, изванредни играчи. У одбрани такође имају добре фудбалере, сасвим солидан састав за нашу лигу и не очекујем да ће нам бити лако. Променили су тренера поново, али то нама не представља проблем јер углавном играју исти играчи, знамо им добре и лоше особине".

Због жутих картона неће играти Мичел Доналд, а његова замена биће Марко Полетановић, бивши капитен Војводине, потврдио је Божовић.

Из редова новосадских црвено-белих најавили су да у Београд долазе по три бода.

"Још нисам чуо ниједног тренера који каже да долази на Маракану да изгуби. Надам се да ће проћи као и остали који су долазили са истом намером", закључио је Божовић.

Утакмица 3. кола плеј-офа Суперлиге између Црвене звезде и Војводине игра се сутра од 18 сати на стадиону Рајко Митић.

EUR/RSD 117.1262
Најновије вести