Братислав Живковић на клупи Инђије уместо Јањића

Фудбалери Инђије отпутовали су на Златибор без шефа стручног штаба Александра Јањића, што је изненађење с обзиром да је у пролећном делу првенства успешно водио зелено – беле. Управа је експресно реаговала и ангажо­вала Бра­тислава Живковића, који се јуче прикључио екипи. 
bratislav zivkovic
Фото: Youtube Printscreen

Јањић је почео припреме, одрадио је неколико тренинга и онда  уместо да потпише нови уговор дошло је до разлаза. Очиглдно је да  није дошло до споразума,сада већ биши тренер није прихавтио услове које су му нудили клупски челници и није отпутовао на Златибор.

Управа је одмах реаговала и ангажовала Бартислава Живко­вића, бившег фудбалера Војводине и Црвене звезде, који се као тренер калио  у Звезди, једно време је био и шеф стручногг шатаба Радника из Сурдулице, Напретка, Вождов­ва и белгијског Лирса. Био је асистент Славиши Стојановићу у Црвеној звезди. а последњи ангажман имао је у Кини, где је био помоћник Драгану Стојковићу Пиксију у Гванџуу. 

У међувремену Инђијци су одиграли контролни меч у Сенти са ТСЦ - ом (1:1), а прилику су добили  сви играчи: Станивуковић, Цуцин, Илић, Михајлов, Шево, Милан Јањић, Алекса Јовановић, Димитров, Бастајић, Елиомар, Димитријевић. Антић, Голубовић, Расхид, Вукићевић, Аврамовић, Дујић и Дрљача.

Инђију су напустили: Бањац (ТСЦ), Красић, Пуртић (Вождовац), Милосављев, Босанчић и Томић, а на излазним вратима су капитен Срђан Димитров и Лука Чермељ. За сада  ангажо­ван је  само Силва Елиомар из Јавора, а нове уговоре потписали су голман Прековић, Илић, Михајлов, Димитријевић, Анђелковић, Видић, Димитров и Бастајић.

- Мораћемо да се појачамо. На листи жеља је неколико младих и перспективних фудбалера и неколико иаскуснијих, који треба да донесу  квалитет. Наш циљ је да се пласирамо у златну средину – каже спортски директо Иван Ивовић. 

Инђијци су у недељу отпутовали на двонедељне припреме на Златибор, а јуче се играчима представио и нови шеф стручног штаба Братислав Живковић

Г. К. - М.О.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести