Чак једанаест голова на припремној утакмици у Панчеву

Фудбалери Динама у првом полувремену против зонаша Младеновца нису пружили очекивану игру.Гости су за пола сата постигли чак четири поготка, а домаћин само један.
fudbal/dnevnik
Фото: Dnevnik.rs

У последњих десетак минута првог полувремена Динамо је  успео да постигне три гола и да на одмор оде са нерешеним резултатом. У наставку тренер домаћих Душан Ђокић променио је целу поставу која је постигла три гола, а није примила ни један, што му је свакако било по вољи.

Одавно у Панчеву на једној утакмици није виђено чак 11 голова, што је пријало гледаоцима.

У недељу пулени тренера  Ђокића имају проверу против Младости из Омољице.

Б. Стојковски

Динамо 1945 – Младеновац 7:4 (4:4)

ПАНЧЕВО: СРЦ Стрелиште, гледалаца:100, судија: Милановић (Панчево). Стрелци: Грујичић у 27. и 38, Мирковић у 34, В.Вуковић у 45,  Н.Вуковић у 56, Петровић у 64, Јуриша у 78. за Динамо 1945, Рајковић у 2, Николић у 9, Маринковић у 17, Чокић у 31. минути за Младеновац.

ДИНАМО 1945: Благојевић, Симоновић, Бодловић, Текијашки, Гајић, Теофанов, Стојановић, Кркобабић, Грујичић, В.Вуковић, Јаковљевић. Играли су још: Томић, Марковић, Дашић, Војновић, Недучић, Терзић, Н.Вуковић, Петровић, Јавор, Јуриша, Мирковић.

МЛАДЕНОВАЦ: Марић, Стевановић, милошевић, Рајковић, Вукичевић,Костић, Антић, Чокић, Милић, Маринковић, Николић. Играли су још:Павловић, Радошевић,Петровић, Кретић, Обрадовић, Аврамовић, Максимовић.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести