Цр­ве­на зве­зда са нај­ја­чим ти­мом у Лондону

У спек­та­ку­лар­ном ду­е­лу на Ма­ра­ка­ни ни­је Зве­зда сти­гла до по­зи­тив­ног ре­зул­та­та про­тив слав­ног Ар­се­на­ла у Ли­ги Евр­о­пе(0:1). За­слу­жи­ли су цр­ве­но- бе­ли ба­рем ре­ми,ни­су има­ли сре­ће, али сле­ди но­ви иза­зов, у че­твр­так ре­ванш у Лон­до­ну.
C.Zvezda foto b.negovanovic
Фото: фото б неговановић

Му­че се цр­ве­но – бе­ли  на до­ма­ћој сце­ни са умо­ром због ве­ли­ког бро­ја утак­ми­ца, али осва­ја­ју бо­до­ве. Тре­нер Вла­дан  Ми­ло­је­вић не­пре­ста­но бо­дри и хва­ли сво­је иза­бра­ни­ке ко­ји мо­ра­ју да се су­о­че са зах­те­ви­ма про­фе­си­о­на­ли­зма. Уз ро­ти­ра­ње ти­ма, по­ку­ша­ва да са­чу­ва од­ре­ђе­ну до­зу све­жи­не по­себ­но за утак­ми­це на евр­оп­ској по­зор­ни­ци. Чи­ни се да ће за мег­дан са Ар­се­на­лом има­ти на рас­по­ла­га­њу нај­ја­чи тим.

Ја­сно је да ће од­бра­на би­ти на ве­ли­ким ис­ку­ше­њи­ма. Про­тив Зе­му­на је био про­ме­њен ком­пле­тан де­фан­зив­ни ред (Го­бе­љић, Ан­ђел­ко­вић, Ба­бић и Фрим­понг). По­сао су солд­но оба­ви­ли ма­да га и ни­је би­ло пре­ви­ше. У Лон­до­ну ће ис­пред Бо­р­ја­на би­ти стан­дард­ни квар­тет, у цен­трал­ном де­лу ће тан­дем чи­ни­ти Ле Та­лек, ко­ји је пре­ско­чио утак­ми­цу у Го­р­њој ва­ро­ши, и Ву­ја­дин Са­вић ко­ји се опо­ра­вио од по­вре­де ми­ши­ћа и у пу­ном је тре­на­жном про­це­су. Исто ва­жи и за Стој­ко­ви­ћа, док ће на су­прот­ној стра­ни би­ти Ро­дић. Сва­ка­ко су то ле­пе ве­сти за тре­не­ра Ми­ло­је­ви­ћа.

“ Дуел про­тив Ар­се­на­ла се не про­пу­шта- у глас ће опо­ра­вље­ни Са­вић и Стој­ко­вић ко­ји мно­го зна­че за игру Зве­зде.

У оста­лим ли­ни­ја­ма ди­ле­ме не­ма. На сре­ди­ни те­ре­на би­ће До­налд и Кр­сти­чић, по­том по бо­ко­ви­ма Ра­до­њић и Ср­нић, у уло­зи пле­ја на­ћи ће се Кан­га од ко­га се мно­го оче­ку­је, а рас­пу­ца­ни Бо­а­ћи, ко­ји ће би­ти на ме­ти ве­ли­ког бро­ја ска­у­та, пред­во­ди­ће на­пад.”

Мо­жда мег­дан на Еми­реј­тсу мо­же Зве­зда да ис­ко­ри­сти за још је­дан ис­ко­рак у Евр­о­пи. Ар­се­нал је ли­дер у гру­пи са ви­зом за про­лећ­не бо­р­бе и опет ће Вен­гер ве­ро­ват­но по­сег­ну­ти за ком­би­но­ва­ним ти­мом. То је сва­ка­ко шан­са за иза­бр­ни­ке тре­не­ра Ми­ло­је­ви­ћа да још јед­ном пре­ва­зи­ђу тре­нут­не мо­гућ­но­сти и из­бо­ре се за по­зи­ти­ван ис­ход ко­ји им је у Бе­о­гра­ду из­ма­као.

З. Ран­ге­лов

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести