Црвено-беле "пресвукао" италијански Макрон

БЕОГРАД: Фудбалски клуб Црвена звезда и италијанска компанија “Макрон”, која ће у наредних пет година облачити црвено-беле, представили су дресове за наредну сезону.
crvena zvezda dresovi
Фото: www.crvenazvezdafk.com

Бренд “Макрон” је у последње време доста активан у најзначајнијим фудбалским лигама Европе, а Звезда бира партнере који су светски афирмисани. Овај уговор потписан је на пет година, а осим дресова и опреме, уговор предвиђа и бонусе за остварене спортске успехе, изјавио је председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић.

Спорт-маркетинг менаџер “Макрона” Франческо Мартинели рекао је да је поносан што започиње сарадњу са некадашњим прваком Европе и света.

Желели смо да спонзоришемо клуб у Србији како бисмо што боље ушли на тржиште и одабрали смо Црвену звезду као највећи клуб. Макрон је основан 1971. године и тренутно снабдевамо опремом преко 50 клубова, а међу њима су Лацио, Каљари, Ница, Кристал Палас, Стоук, Спортинг из Лисабона, Динамо Букурешт. Дресови се раде потпуно уникатно и припремају се само за Црвену звезду, објаснио је Мартинели.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести