Чукарички кренуо ка Јеревану; Тедић: Нећемо се бранити

БЕОГРАД: Фудбалери Чукаричког пуни оптимизма кренули су за Јереван на реванш меч против Банантса у 1. колу квалификација за Лигу Европе.
vidosavljevich_11
Фото: Милутин Видосављевић, фото: Танјуг (Видео)

Млади нападачи Чукаричког Слободан Тедић и Милутин Видосављевић, уочи пута у Јерменију, сложили су се да је рецепт за пролаз офанзивна игра и у другој утакмици, без обзира на убедљив тријумф 3:0 са Бановог брда.

"Идемо још јаче, да победимо и тамо. Добар резултат смо направили на Бановом брду, али имамо мотив за још јачи рад и боље се покажемо. Биће много теже, играмо у гостима и надам се да ћемо победити", рекао је Тедић новинарима на аеродрому Никола Тесла.

Тедић, двоструки стрелац у првом дуелу, верује да температура од 38 степени неће бити проблем Чукаричком.

"У првом мечу играли смо офанзивно, како тренер Веселиновић тражи од нас. Мислим да је то леп фудбал, нападачки са доста пресинга. Идемо и тамо на исти начин, да нападнемо, не да се бранимо и дамо што више голова", поручио је Тедић, уз напомену да не сме да дође до опуштања.

Његов саиграч Видосављевић са истим размишљањем истиче да његова екипа и у Јеревану мора да репрезентује нападачки фудбал.

"Одрадили смо једно полувреме у Београду, сад крећемо за Јерменију у позитивном расположењу и надам се да ћемо да обезбедимо пролаз. Најмлађа смо екипа у Суперлиги, пуна енергије, трошимо се и не волимо да играмо дефанзиван фудбал. Сигурно се нећемо бранити, бићемо офанзивни као у Београду", закључио је он и нагласио да нико тренутно не размишља о Молдеу, потенцијалном противнику у 2. колу квалификација за ЛЕ.

Реванш утакмица Банантс - Чукарички игра се сутра у Јеревану од 17 сати по средњеевропском времену.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести