Џајић: Волим да видим пуну "Маракану"

БЕОГРАД: Почасни председник ФК Црвена звезда Драган Џајић изјавио је да се нада како ће на утакмици против Војводине, на дебију тренера Дејана Станковића пред домаћим навијачима, трибине да буде пуне.
dragan dzajic
Фото: Dragan Džajić, foto: Youtube Printscreen

"Међу Звездиним навијачима поново је у моди парола "мобилизација звездаша", тако да пред меч са Војводином треба очекивати доста публике. Наши навијачи развили су транспарент против Чукаричког и позвали све звездаше на утакмицу у суботу. Та група која стално долази волела би да буде још више навијача. Волим да видим пуне трибине, добру атмосферу, праву звездашку. Кад их има више, Звезда има обавезу да игра боље, квалитетније, пожртвованије. Верујем се да ће бити више публике", рекао је Џајић за клупски сајт.

Према његовим речима утакмица против Чукаричког на Бановом брду била је за Црвену звезду психолошки много тешка.

"То је био деби Дејана Станковића на клупи нашег клуба. Деки је с великом одговорношћу и свим оним што прати почетак његове тренерске каријере био под великим притиском. Све се завршило како треба и веома сам задовољан. Такође, меч су одиграла три млада играча. Петровић је у Звезди већ шест месеци, а Гаврић и Николић су дебитанти. Њих двојица су положили испит. Психолошки то много значи и за њих, за новог тренера, а највише за клуб", закључио је Џајић.

Утакмица 22. кола Суперлиге Србије између Црвене звезде и Војводине игра се суботу од 18 сати.

 

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести