Дегенек: Спремни смо за Бајерн

БЕОГРАД: Дефанзивац Црвене звезде Милош Дегенек изјавио је да је тим спреман за меч петог кола Лиге шампиона против немачког Бајерна.
milos degenek, fk crvena zvezda
Фото: Miloš Degenek, foto: FK Crvena zvezda

"Спремни смо за утакмицу против Немаца. Имамо густ распоред, играмо на свака три дана, мало је тешко и напорно, али ми смо професионалци. На домаћи терен нам долази велики клуб, а верујем да ће и стадион бити пун. Навијачи нам увек дају прекопотребну подршку. Волео бих да видим крчате трибине и без обзира на хладније време, надам се да це Маракана бити попуњена до последњег места, а ми ћемо дати све од себе за добар резултат", рекао је Дегенек за клупски сајт.

Екипа Владана Милојевића сусрет са баварцима дочекује после победе против Радничког из Ниша (2:0) у 17. колу Суперлиге.

"Битна победа на веома тешком гостовању у Нишу. Мислим да смо и у првом и у другом полувремену наметнули наш стил игре и да смо зато победили. Нама це овај тријумф много значити, показали смо да и после неколико лошијих партија умемо да одиграмо добро и заслужено победимо. Ми смо идаље једина екипа која се пита у првентсву и од нас зависи крајњи исход. Остало нам је још две утакмице у Лиги шампиона и цетири у првенству. Морамо да се трудимо да максимално одрадујемо на терену свој посао. Желимо да освојимо првенство и то нам је приоритет", закључио је Дегенек.

Меч између фудбалера Црвене звезде и Бајерна игра се у уторак од 21 сат на стадиону "Рајко Митић".

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести