Дегенек: Спремни смо за све што долази

БЕОГРАД: Фудбалер Црвене звезде Милош Дегенек изјавио је да једва чека наставак Суперлиге 30. маја.
milos degenek, fk crvena zvezda
Фото: Miloš Degenek, foto: FK Crvena zvezda

"Пресрећни смо и радосни што смо коначно на терену. Ужелео смо се фудбала, као и саиграча. Просто је дивота радити поново са свима њима, иако је вруће. Имамо интересантне тренинге. Вецина тих вежби на почетку рада на терену су превентивне како се не би повредили и како не би било последица и проблема касније. Укључујемо сваки мишић и искрено ми то веома прија, а верујем да је тако и мојим саиграчима", рекао је Дегенек за клупски сајт.

Дефанзивац црвено-белих нагласио је да његов тим једва чека наставак шампионата у којем је Црвена звезда на корак до титуле.

"Ми смо спремни за све што долази. Остале су нам још четири утакмице, нама је циљ да освојимо максималан број бодова, да постигнемо што више голова, да одиграмо што боље одбрану. Једноставно, да играмо наш фудбал и да се онда припремамо за квалификације у Европи. Искрено, једва чекам утакмице, никад дуже нисмо били без мечева, просто смо се свега ужелели", рекао је Дегенек и осврнуо се на чињеницу да навијачи вероватно неће имати прилику да буду на трибинама због целе ситуације са корона вирусом.

"Није исто када је неко на стадиону и када својим гласом и аплаузима пружа подршку. Сигуран сам да ће пратити наше мечеве и поред малих екрана, а то ће нам такође значити јер ћемо знати да нас неко константо бодри. Учинићемо све да се радују нашим успесима. Ми, играчи свакако бисмо желели да стадиони буду пуни, да се радујемо заједно, али шта је ту је. Надам се да це бар бити дозвољено навијачима да буду ту када крену квалификације, јер сви знамо колико нам њихова подршка значи", закључио је Дегенек.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести