Делибашић: Очекујемо подршку навијача против Сумгаита

БЕОГРАД: Представник стручног штаба Чукаричког Павле Делибашић изјавио је да се нада да ће се тим направити корак ка трећем колу квалификација за Лигу конференција.
 Fudbaleri Čukaričkog Foto: FK Čukarički
Фото: Фудбалери Чукаричког Фото: ФК Чукарички

Чукарички ће бити први српски клуб који ће одиграти меч у Лиги конференција, пошто ће брђани сутра од 20 сати на стадиону на Бановом брду у оквиру другог кола новоформираног такмичења угостити азербејџански Сумгаит.

"Очекујемо велику подршку навијача и надамо се да бисмо пред пуним трибинама могли да направимо корак ка трећем колу, а амбиције клуба ове сезоне су и нешто веће. Покушаћемо да се пласирамо и у групну фазу, али прво размишљамо само о дуелима против Сумгаита. Кадровска ситуација у нашем тиму је одлична, чак смо на слатким мукама, собзиром да имамо по два играча у конкуренцији за сваку позицију", рекао је Делибашић за клупски сајт.

Капитен Чукаричког Марко Доцић истакао је да треме сигурно неће бити кад почне утакмица против азербејџанског представника.

"Пред нама су веома тешке утакмице, прво сутрашња, а потом и она у Азербејџану. Ривал је веома дисциплинована екипа која се организовано брани, са пет играча у последњој линији и веома брзим играчима опасним у контрама. Са нестрпљењем очекујем да изађемо на терен. Биће нам потребна подршка са трибина и због тога позивам све љубитеље фудбала да нам дају ветар у леђа са трибина на нашем Бановом брду. Надам се историјском успеху, а то је пласман у треће коло. То би био један од највећих резултата у новијој клупској историји. Сматрам да је предност што играмо прву утакмицу код куће и уколико остваримо позитиван резултат на свом терену, може да нам буде неупоредиво лакше у реваншу", казао је Доцић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести