Девет новајлија у редовима ФК Војводина

НОВИ САД:Непосредно пред полазак на припреме  у Турску, у  Војводини су представљени играчи пристигли у клуб протеклих дана.
1
Фото: ФК Војводина

Уговоре су потписали: Миљан Вукадиновић (дошао из Напретка), Момчило Мркаић (Јавор), Лазар Стојсављевић (Њупорт, Енглеска), Никола Мирић (повратник из Партизана), Никола Андрић (Младост, Лучани), Богдан Младеновић (Жил Винсенте, Португалија), Стефан Ђорђевић (Раднички, Ниш), Константин Ника (Волунтари, Румунија) и Петар Павличевић (Бенфика). Већина од њих отпутовала је у Белек, а Ника и Павличевић тренираће у Новом Саду с кондиционим тренером Александром Јанковићем, како би на физичком плану достигли остали део екипе.

На списку играча који ће током наредне две седмице боравити на обалама Средоземног мора нема Нигеријца Винсента Езеа. - Постоји могућност да он у наредним данима промени клуб и због тога се није нашао на списку путника - објаснио је тренер Ненад Лалатовић. Председник клуба Војислав Гајић је екипи пожелео добро здравље и да се у Турској добро припреми за пролећне напоре. - Све играче које је наш тренер желео успели смо да доведемо. На пролеће су пред нама велики изазови, тако мора да буде пошто Војводина има високо постављене циљеве. Верујем да ће у другом делу првенства навијачи бити задовољни изадњима и резултатима екипе – рекао је Гајић. У Турској црвено-бели остају до 7. фебруара и одиграће шест контролних утакмица.

На припреме у Турску отпутовали су ови фудбалери: Емил Роцков, Никола Симић, Немања Тороман, Горан Вуклиш (голмани), Ранко Веселиновић, Младен Деветак, Аранђел Стојковић, Лазар Стојисављевић, Синиша Саничанин, Ђорђе Ђзурић, Мрко Бјековић, Никола Андрић, Никола Мирић (одбрамбени играчи), Никола Дринчић,  Марко Ђуришић, Мирко Топић, Петар Бојић, Дејан Зукић, Миљан Вукадиновић, Михајло Нешковић, Јован Кокир, Огњен Ђуричин (везни), Миодраг Гемовић, Богдан Миладиновић, Бојан Матић, Немања Човић, Момчило Мркаић и Стефан Ђорђевић (нападачи).  

А. Предојевић

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести