Добра партија фудбалера Црвене звезде у мечу са Напредком

Фудбалери Црвене звезде одиграли су одличну утакмицу против Напретка, победили су са 3:0, амогли су и убедљивије.
crvena zvezda napredak
Фото: ФК Црвена звезда

Сви у табору црвено-белих били су солидни, али је посебно леп утисак оставио је млади Жељко Гаврић, постигавши првенац у првом тиму актуелног шампиона.

- Емотивно сам прославио гол,  посветом сам га  мом преминулом деди.Био је уз мене од  када сам почео да трчим за лоптом,храбрио ме је, саветовао, али је на моју велику ажлост пре неколико недеља отишао на вечни пут. Био је велики навијач Црвене звезде и силно је желео да ме гледа у првом тиму на лигашкој утакмици, није дочекао  и због тога ми је веома жао. Зато сам дебитантски гол посветио њему – појаснио је даровити  Жељко Гаврић.

Млади фудбалер је знао како ће прославити гол у првом тиму, али овога пута није било публике.

-  Дуго сам маштао о првом голу у дресу првог тима Црвене звезде. Када се то догодило нисам потрчао ка северу да радост поделим са навијачима, трибине су биле празне. Но, и поред тога веома сам срећан – оставрио ми се дечачаки сан да постигнем гол у првом тиму моје Звезде. Надам се да следећу пут када будем стрелац да ће бити и публике. 

Они који су имали прилику да гледају утакмицу Звезде и Крушевљана слажу се да је шампион приказао добру партију.

- Као екипа смо одиграли добро и резултат није изостао. Заслуге за моје добре партије припадају саиграчима, а морам да истакнем сарадњу са Вељком Николићем. Већ дужи низ година играмо заједно, почев од омладинаца, преко развојног тима, ево и у првом тиму. Надам се квалитетним партијама и головима и у наредним утакмицама - поручио је талетовани Гаврић. 

И. Лазаревић  

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести