Ђуричић уочи пута у Ниш: Шта је у животу лако? 

БЕОГРАД: Помоћни тренер фудбалера Партизана Милан Ђуричић рекао је да не очекује лак посао против Радничког у Нишу, али да би победа из првог меча требало да буде довољна за пролаз у финале Купа Србије.
djuricic
Фото: Youtube Printscreen

Ђуричић се на конференцији за медије у Спортском центру Телеоптик појавио како би заменио одсуство Сава Милошевића због обавеза на данашњој Скупштини Фудбалског савеза Србије.

"Раднички има искусан тим, то је квалитет у нашој лиги, али много тога од нас зависи. У Београду смо показали (победа 1:0 у првом мечу прим. аут) и ако пружимо оно што можемо тешко могу да нас добију са два гола разлике. Не потцењујем никог, у фудбалу је све могуће и то се најбоље видело недавно у Лиги шампиона. Нисмо сигурни, али смо на добром правцу", рекао је Ђуричић.

Он је додао да црно-бели морају да се прилагоде на лош терен, какав је на Чаиру, и да не смеју да се обазиру на такве ствари.

"Прошли меч смо изгубили на Чаиру, али сада није иста утакмица. Тада нисмо ни адекватан тим извели, пре свега због дербија и страха од картона. Сада идемо да се пласирамо и велика је разлика, то и очекујемо".

На питање да ли фудбалери Партизана осећају додатни притисак јер су раније изгубили титулу, Ђуричић одговара:

"Учинићемо све да прођемо Раднички. Наравно да неће бити лако, али шта у животу јесте? ко је шта остварио а да се није намучио. Знамо свој пут и покушаћемо да га остваримо", закључио је он, уз констатацију да се у стручном штабу Партизана не баве судијама, нити их занимају.

Утакмица између Радничког и Партизана игра се сутра од 20 сати.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести