Екипа Глогоња на заслуженом одмору

Фудбалери Глогоња у јесењој сезони Друге јужнобанатске лиге, запад, север завршили су на четвртом месту, који води у плеј-оф одакле ће најбоља екипа изборити пласман у виши ранг.
glogonj
Фото: Фудбалери Глогоња на тренингу, фото: Приватна архива

После десетак година у клубу су поред сениора које предводи тренер Стојче Цветковић у такмичарском погону и пионири и петлићи са којима раде проверени стручњак Небојша Петровић и млади тренер Гуси Иванов.

Дугогодишњи председник клуба Саша Веселиновић о тренутној ситуацији и амбицијама клуба каже:

„Одавно није била оваква позитивна атмосфера у клубу и желимо да тако наставимо и да у клуб прикључимо што више људи који ће својим радом допринети да будемо још бољи и квалитетнији. Радимо на томе да побољшамо услове и да спремно дочекамо почетак припрема које су планиране за почетак фебруара. Тренер има пуну подршку управе клуба и задовољни смо како ради свој посао“.

Глогоњци су прошле сезоне и поред добрих резултата остали без пласмана у виши ранг.

„Нисмо имали довољно среће у плеј- оф и очекујем да ћемо сада бити бољи. Знамо да ће се наши ривали појачати у зимској паузи, али нас то не забрињава“, објашњава Веселиновић.

„И ми ћемо бити јачи, циљ нам је да редове освежимо с квалитетним  голманом и  са тројицом искусних играча, али све зависи од финансија. У договору са нашим тренером Цветковићем желимо да пружимо и шансу нашим играчима из омладинске школе.“

Тренер Стојче Цветковић другу сезону седи на клупи Гогоњаца  је рекао:

„Пред нам је велики изазов, желимо место које води у плеј-оф. Уколико се појачамо бићемо ближи остварењу циља који смо зацртали. Не бежим од одговорности и верујем да ће момци дати све од себе и да ћемо на крају и остварити пласман у виши ранг.“

Б. Стојковски

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести