Екипа са Штранда већ у жељеној форми

Само у уводним деловима утакмице јесењи првак Новосадске подручне лиге Младост успела је да парира разиграним момцима Кабела, које са клупе предводи тренер Милан Белић.
Kabel Mladost/D. Ivanic
Фото: Д. Иванић/ Детаљ са утакмице између Кабела и Младости

Српсколигаш је очигледно у форми, играо је Кабел лепо течно и ефикасно и у првих 45 минута постогао четири гола, а било је још прилика.                      

Тек што се кренуло са центра у другом полувремену Кабел је повећао предност, настваио је у истом ритму и постваљало се питање којим ће резултатом тријумфовати.С обзиром да се радило о припремној утакмици, велики број гледалаца је видело још три гола, разиграни Кабел и у овом сусрету нејаку Младост. 

Ако је судити по овој утакмици, екипа са новосадског Штранда је већ у жељеној форми и има разлога да се нада успшеној пролећној трци.

М. По.

Кабел - Младост 8:0 (4:0)

НОВИ САД: Игралиште са вештачком подлом Сајмиште, гледалаца 150, судија: Гњатовић (Нови Сад). Стрелци: Богданић у 14, Клајић у 28. 44. и 46, Фимић у 37, С. Илић у 65, Г. Илић у 69. и Пантелић у 74. минуту.

КАБЕЛ: Дражић, Џибрић, Лончар, Остојић, Фимић, Медић, Грујић, С. Илић, В. Илић, Богданић, Тубић. Играли су још: Везмар, Клајић, Г. Илић, Караћ, Петровић, Кнежевић, Пејић, Поповић, Миљевић, Пантелић.

МЛАДОСТ: А. Слијепчевић, Тришић, Гаћеша, Л. Слијепчевић, Драгојловић, Мијић, Зорић, Вучић, Каурин, Ренић, Попин. Играли су још: С. Попин, Вучковић, Нешковић, Живојнов, Јанић, Преведен.

Тришић завршио у болници

Малер је задесио екипу Младости. У 49. минуту Милош Тришић стартовао је на једну лопту, оклизнуо се, ударио главом о заштитну ограду и повредио је руку, па је пребачен у Ургентни центар.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести