Екипа Војводине током паузе суочена са одређеним проблемима

Временски услови сведоче о томе да је нам је стигла она права, тмурна и кишовита јесен.
27 Uros Kabic
Фото: Урош Кабић, фото: Ј. Грлић

То неминовно рађа и нешто лошије расположење код људи, а изузетак нису ни фудбалери Војводине. Налазе се усред не баш лепе и пријатне полусезоне, у којој се боре с ривалима, али и неким властитим демонима, који их онемогућавају да бележе запаженија остварења на зеленом тепиху. Ипак, живот иде својим током, па и црвено-бели то морају да прихвате и наставе с радом, користећи сваки дан паузе настале због обавеза репрезентативних селекција.

- У недељу су играчи имали слободни дан, а јуче су наставили да тренирају - рекао је Славољуб Ђорђевић, шеф стручног штаба Новосађана. - Чекамо да нам се врате играчи који имају обавезе у државним тимовима Србије, ту мислим на Мирка Топића, Ненада Бјековића и Владимира Милетића, како бисмо се комплетирали и што боље припремили за тежак изазов који нас у суботу очекује у Београду, где ће нам домаћин бити екипа Чукаричког. Уз то, не могу да рачунам ни на Уроша Кабића, који је повредио примицач у наступу за У-18 селекцију и највероватније неће конкурисати за екипу, а на озледе се жале и Новица Максимовић, односно Стефан Ђорђевић, који такође паузирају. На окупу имам мањи број играча, али шта да се ради, из ове коже се не може.

Сусрети „старе даме“ и Чукаричког редовно доносе занимљиве, отворене и неизвесне дуеле.

- Чукарички је тренутно трећи тим на табели Суперлиге и биће то за нас баш озбиљан изазов. Реч је о здравом клубу, екипи која има одличног тренера и велики фонд играча, што довољно говори о тежини задатка с којим ћемо се сусрети. Без обзира на све недаће, нећемо одустајати од циљева које смо пред себе поставили и учинићемо све како бисмо се из Београда вратили непоражени. Ако се изузму Партизан и Црвена звезда, остале екипе прилично се уједначене, свако сваког може да победи и само победа или две воде вас у врх, а исти случај је и када доживите неуспехе: следи вам пад у доњи део табеле - истакао је Ђорђевић.      

А. Предојевић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести