Екипа Воше комплетна, атмосфера на тренингу одлична

Кандидати за први тим Војводине на почетку припрема максимално одрађују задатке које пред њих поставља кондициони тренер Саша Семереди, док рад надгледају шеф стручног штаба Ненад Лалатовић и његови асистенти Драган Шарац, Видак Братић и тренер голмана Милан Јованић.
в
Фото: Ј. Грлић

У преподневном термину активност је базирана на истрчавању деоница и специфичним вежбама снаге, док је послеподневни тренинг посвећен раду с лоптом.

Црвено-бели су у комплетном саставу, пошто се екипи придружио и репрезентативац БиХ Синиша Саничанин, који се током паузе оженио и добио дозволу да минимално закасни на почетак припрема. На окупу је сада укупно 31 фудбалер, али ће неки од њих, они млађи, највероватније да оду на позајмице, како би стицали неопходно  искуство.

- Већ је договорено да Никола Мирић (19) и Вукашин Богдановић (18) пређу у редове прволигаша Кабела и тамо проведу пролећни део сезоне – саопштио је будући спортски директор Милан Косановић, чија се званична промоција на новом послу очекује ових дана. – Голман Немања Тороман (21) ићи ће на припреме у Турску, а онда ће највероватније отићи у Кабел. 

Већ је договорено да Никола Мирић (19) и Вукашин Богдановић (18) пређу у редове прволигаша Кабела и тамо проведу пролећни део сезоне – саопштио је будући спортски директор Милан Косановић, чија се званична промоција на новом послу очекује ових дана

Атмосфера међу играчима је веома добра, осмеси су видљиви на њиховим лицима, што сведочи о решености да на пролеће наставе с добрим играма и резултатима и изборе излазак у Европу. Ту је, наравно, и такмичење у Купу Србије, у којем се брани пехар, а жеља и намера је да се он сачува.

Воша је јесенас играла и квалитетно и лепо и свакако ће се жестоко борити за другу позицију на табели с Партизаном, с обзиром да је Звезда одмакла и да је мала вероватноћа  да ће испустити лидерску позицију.Али, Куп је специфично такмичење и новосадски старији суепрлигаш има и адуте и квалитет да верује да трофеј може да сачува у својим витринама.      

А. П.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести