ФК Партизан: Играчи и управа део плата донирају Влади

БЕОГРАД: ФК Партизан саопштио је да ће у складу с новонасталом ситуацијом изазваној пандемијом корона вируса, као друштвено одговорна компанија донирати средства Влади Србије.
fk partizan
Фото: FK Partizan

ФК Партизан је као друштвено одговорна компанија донела одлуку да део примања фудбалера првог тима, менаџмента и спортског сектора клуба донира Влади Републике Србије. Ни у једном тренутку се није доводило у питање да ли ће ФК Партизан спровести акцију помоћи или донације, већ смо у договору с надлежним органима пратили шта је неопходно и најпотребније као помоћ болницама и институција од медицинског значаја, рекао је генерални директор ФК Партизан Милош Вазура у саопштењу достављеном медијима.

Вазура је истакао да су црно-бели током читаве године спроводили различите акције помоћи где су транспарентно кроз ПР акције или акције појединаца помагали како новчано, тако и у гардероби, намерницама.

Сходно ситуацији у нашој земљи изазваној пандемијом корона вируса, сви играчи првог тима ФК Партизан, менаџмент, спортски сектор и одрећи ће се дела својих месецних примања за март, где ћемо као клуб цео износ донирати Влади Републике Србије. Захваљујем се и нашим играцима који су не само сада, већ кад год је то потребно, препознали важност ситуације и несебично пружили материјали допринос. Апелујем и на друге друштвено одговорне компаније и јавне секторе да и они помогну колико могу, новчано или на други начин који је неопходан у овом тренутку, нагласио је Вазура.

Како је наведено, донација ФК Партизан биће уплаћена сутра.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести