ФК Партизан: Од државних спонзора 7,5 милиона евра

БЕОГРАД: Фудбалски клиб Партизан саопштио је вечерас колико је новца добио и колико ће добити по потписаним уговорима, од државних спонзора за укупан период од осам година, од 2014. до 2022.
fk partizan
Фото: FK Partizan

Главни спонзори Партизана су Телеком Србија и Дунав осигурање, од којих ће црно-бели укупно за осам година инкасирати нешто више од 7,5 милиона евра

"ФК Партизан, суочен са константним инсинуацијама у вези са државним донацијама, комерцијалним кредитима и спонзорским уговорима, одлучио је да се одазове свим учесталим захтевима и јавно објављује све финансијске податке о учешћу Републике Србије у својим приходима", наводи се у саопстењу на сајту клуба.

Уз саопштење дат је извештај уплата, али и колики су дугови Партизана по кредитима у Комерцијалној банци и Поштанској штедионици, који укупно износе око 1,2 милиона евра.

Уједно, ФК Партизан, како се наводи, користи ову прилику да још једном, као и више пута до сада, изрази захвалност надлежним државним органима као и председнику Републике Србије Александру Вучићу на његовој приљежности, личној иницијативи и доброј вери у помоћи ФК Партизан.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести