ФСВ обећао помоћ Јарачанима

На један од најрадоснијих хришћанских празника „Бадњег дана“ војвођанског фудбаласког лигаша Младост из Бачког јарка задесила је несрећа.
М. Поповић/Са састанка у ФСВ
Фото: М. Поповић/Са састанка у ФСВ

Наиме 6.јануара на стадиону на „Ливадицама“дошло је до пожара који је захватио више од две трећине објекта клуба, изгорела је комплетна администрација, опрема и остали материјал. Затечени стањем а у немогућности да клуб нормално функционише челни људи Младости са председником Трифуном  Јосиповићем на челу поднели су челницима општине Темерин и Фудбалском савезу Војводине вапај за помоћ.

Челници ФСВ су на молбу Јарачана одреаговали, уприличили су састанак у просторијама ФСВ са руководством општине Темерин председником Ђуром Жигом, председником спортског савеза Недељком Ђукићем, председником Младости Трифуном Јосиповићем. Испред савеза да помогну задатак су добили потпредседници  Мирко Дуброја и Драгољуб Самарџић.

- Савез не може помоћи финансијски, али ће учинити све како би клуб  и даље функционисао - истакао је Драгољуб Самарџић. - Обезбдићемо опрему и реквизите,а већ данас ћемо обавити разговоре са људима од струке да се што пре крене са санацијом.

И председник општине Ђура Жига сагласио се са предлогом Самарџића.

- Воља и намере свих нас у Општини, а и овде присутних је евидентна и постоје велике жеље да се проблем реши. Имате нашу подршку и све ћемо учинити да се што пре крене са радовима.    

М. По.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести