Фудбалери Црвене звезде у Купу домаћини ТСЦ-у

Фудбалери Црвене звезде данас на свом стадиону играју утакмицу осмине финала Купа са добром екипом ТСЦ из Бачке Тополе (15, Арена спорт 1), једним од кандидата да се наредне сезоне из Прве пресели у Суперлигу.
milojevic, fk crvena zvezda
Фото: Vladan Milojević, foto: FK Crvena zvezda

„Тежак распоред је пред нама, у наредних месец дана одиграћемо седам утакмица. Прва је против ТСЦ-а, који је одлична екипа, са великим амбицијама. Добри су и код куће и на страни. Види се печат тренера Сабоа, који показује да је добар стручњак. У малом смо проблему, фали нам велики број репрезентативаца, па ћемо видети у ком ћемо саставу изаћи  на терен. Заиста респектујемо Тополчане, немају шта да изгубе а могу много да добију. Наш приступ утакмици биће максимално професионалан и одговоран“, најавио је тренер Владан Милојевић.

Стратег црвено-белих упозорава да услови за игру више нису као пре петнаестак и више дана.

„До сада је било у реду, до половине новембра је било лепо време па смо се мало и размазили. Терени су сад доста лошији него раније, мораћемо да правимо ротације, да комбинујемо.“

Згуснут распоред је пред водећом екипом шампионата.

„Играмо Лигу шампиона, која је најзахтевнија, мора доста да се трчи. То је резултирало умором играча и на то морамо да се прилагодимо. Не кукамо због тога, то смо желели, што више утакмица, посебно у Европи, и то сада имамо.“

Досадашњим учинком новајлија тренер је задовољан.

„Добро раде, понашају се професионално. Стрпљив сам човек па тако верујем да ће и Кафу показати због чега је дошао.“

Милојевић је похвалио и репрезентацију која добро игра у Лиги нација.

„Увек сам уз национални тим, драго ми је због добрих резултата. Није увек лако, али момци показују снагу и квалитет“, истакао је стратег нашег шампиона.

И. Лазаревић

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести