Фудбалери Инђије припремају се за наставак сезоне

Фудбалери Инђије увелико тренирају на лепо преуређеном помоћном терену припремајући се за наставак  сезоне.
Срђан Димитров радује се утакмици са Звездом
Фото: Срђан Димитров радује се утакмици са Звездом

- Момци су дошли у добром физичком стању тако да нису имали проблема да крену са тренинзима. За сада све тече  како ваља, с тим што нам фале утакмице.Без тога не можемо да знамо колико смо спремни за првенствене ме­чеве – каже шеф струке Алаксандар Јањић.

Поред првенствених окр­ша­ја, Инђији следи и Купа утакмица са Црвеном звездом.

- Нисмо баш морали за ривала да добијемо актуелног шампиона, али шта је ту је.Куп такмичење је специфично и по томе што фаворити умеју да се оклизну, нико не може да нам замери  на томе што се ми надамо да би могли да приредимо изненађељње. Нема никакве дилеме да је Звезда велики фаворит, али ми се радујемо утакмици са шампионом. Биће то прави фудбалски празник  у Инђији ако се до те утакмице дозвили до­лазак публике. Но, ако се буде играло пред празним трибинама, моји играчи ће бити изузетно мотивисани да се против таквог ривала покажу у најлепшем светлу – поручио је Јањић.

Слично тренеру размишља и поуздани фудбалер Срђан Димитров, који се радује дуелу са шампионом.

- Не знам шта би то требало да се деси па да Звезда не буде шампион, сматрам да је остала само формалност  па да потврди титулу. То значи да ће се и те како сконцентрисати на Куп из намере да освоји дуплу круну. Ми смо у две досадашње утакмице са Зведом показали да можемо да јој парирамо па не видим разлог зашто небисмо и у наредној. Јесу црвено-бели фаворити, али ми свакако нећемо устукнути пред њима - јасан је Димитров.

Да подсетимо да су инђијски “зелени” пре паузе  били у изузетној форми, да су играли веома лепо, мада за неке сјајне партије нису увек били и резултатски награђени.

До утакмице Купа са шампионом ваљано ће се припремити и нема разлога да не верују да ће  бити добар такмац изразитом фавориту.

М. Орошић

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести