Фудбалери Партизана презадовољни јесењом полусезоном

Фудбалери Партизана веома су задовољни оствареним резултатима у протеклој полусезони.
fudbal
Фото: pixabay.com

"Можемо бити поносни на све оно што смо урадили ове сезоне, играчи, стручни штаб и навијачи, Стартовали смо веома добро, мада је било и тешких момената, повреда, али се екипа држала на високом нивоу. Мислим да ћемо уз подршку и стручног штаба и навијача наставити овим темпом“, истакао је најбољи стрелац црно белих Рикардо Гомеш, за сајт клуба.

Везни фудбалер Милош Јојић сматра да је Партизан у континуитету играо добро у минулој полусезони.

"Свака част момцима на урађеном до сад, али то је само зарез, јер нас чека изузетно тежак период после паузе. Морамо сад добро да се одморимо, а потом да се припремимо за оно што нас очекује до краја маја“, оценио је Милош Јојић.

Поуздани везни фудбалер црно белих Саша Зђелар сматра да је тешко поновити овакву полусезону.

"Велики изазов који нам предстоји је освајање титуле, биће тешко, али нам све оно што смо до сада приказали даје наду и самопоуздање да идемо напред. Ако упоредимо претходне четири године са овом, можемо видети који смо успех направили. Имамо пет бодова више у односу на другопласирану екипу у првенству, прошли смо Европу даље и добили смо једног доброг противника са којим можемо да се носимо. Мислим да ће наши навијачи тек у будућности видети шта смо урадили у овој сезони“, закључио је Зђелар.

"Хтео бих да честитам свим саиграчима, целом стручном штабу и људима који су запослени у клубу и који се брину о нама. Радили смо јако целе полусезоне и на крају се то исплатило - завршили смо као јесењи прваци и пласирали се у нокаут фазу европског такмичења“, навео је везни фудбалер Данило Пантић.

Холандски крилни фудбалер Квинси Мениг рекао је да сваког дана учи све више о Партизану.

"Увек желим да помогнем тиму головима, асистенцијама, желим да будем опасан на терену. Срећан сам што сам дао три поготка у последњих седам дана“, закључио је Мениг.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести