Фудбалери Партизана у одличној утакмици савладали Вождовац

Тренер Партизана Саво Милошевић је гостовање Вождовцу означио као најбитнију утакмицу његове екипе овог пролећа и нагласио да је победа неопходна.
partizan
Фото: ФК Партизан/М. Тодоровић

До ње су његови изабраници стигли, али тешком муком. Све до гола Александра Шћекића играла се клацкалица, а каснији погодак Матића решио је све евентуалне непознанице око победника.

- Мислим да смо пре 62. минута требали да постигнемо гол, јер смо имали пар правих шанси. Нама је ово била веома битна утакмица, заслужено смо победили, дао сам гол и задовољан сам освајањем три бода. Дајем све од себе на сваком тренингу, а када тако радите онда награда стигне. Сматрам да је наша игра из утакмице у утакмицу све боља – рекао је Шћекић.

Партизан је остварио победу без неколицине битних играча, Садика, Суме и Натха.

- Кога нема без њега се мора и може. Играчи са клупе су жељни доказивања и када добију прилику пружају максимум, показали су да шеф Милосевић може озбиљно да рачуна на њих у наредним утакмицама.

Вештачка трава на стадиону Вождовца није била проблем црно - белима.

- Прошле године смо играли такође на вештачкој трави с тим што је  била у јако лошем стању. Сада је куд и камо боља, али у принципу не волим да играм на овој подлози – поручио је Шћекић.

Бојан Матић је постигао свој трећи гол у дресу Партизана.

- Драго ми је што сам поново био стрелац, али немам оптерећење што се тиче голова. Волим када побеђујемо и када постижем голове. Драго ми је и када асистирам, али, искрено,највише волим да се упишем у стрелце – казао је расни нападач.  

И. Лазаревић

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести