Фудбалери Пролетера нанизали четири узастопна пораза

Фудбалери Пролетера убедљиво су изгубили од  Чукаричког (0:3), а по приказаној игри пораз је превисок.
Proleter Dinamo/D. Ivanic
Фото: Д. Иванић

Четвртом узастопном неуспеху Сланобараца пре свих је  кумовао двострукуи стрелац Огњен Мудрински.

„Поражени јесмо, не и надиграни у толикој мери како би се по резултату могло закључити. на ток утакмице утицао је рани гол Мудринског. Тренер Радојичић  нам је скренуо пажњу да стриктно мотримо на њега и да му не дозволимо да се размахне. Нисмо пронашли начин да га задржимо, два пута је савлада Весића и пораз је био неминован“, каже талентовани Огњен Митровић.

Пролетера је у првом полувремену и срећа окренула леђа, погођена је пречка и статива.

„Обзиром како смо се публици представили превисоким резултатом смо поражени. Недостајала нам је у фази напада завршница, а и недостатак спортске среће утицао је да не постигнемо барем почасни гол. После другог примљеног Новаковић је погодио пречку, а потом и капитен Човић стативу.“

По оценама извештача, Пролетер је друго полувреме одиграо квалитетније у односу на прво.

„Радојичић нас је у паузи посаветовао да немамо шта да изгубимо и да покушамо да наметнемо нашу препознатљиву игру, што нам је у неким периодима и успевало. Нажалост, у финишу меча примили смо и трећи гол и доживели убедљив пораз“, казао је Митровић, од кога се у будућности много очекује.

Пролетер у петак угошћује Црвену звезду. С обзиром да утакмица нема резултатску тензију ето прилике за једну лепу и атрактивну предствау на „Карађорђу“, у очекивано инспиративном амбијенту.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести