Фудбалери Спартака против Колубаре траже победу за миран крај

Пред фудбалерима Спартака налази се још једна важна утакмица. У оквиру 35. кола Суперлиге Србије на Градском стадиону у Суботици дочекују Колубару. 
fudbal lopta pix
Фото: pixabay.com

Пре месец дана ова два тима су одиграли меч у Суботици у оквиру 30. кола који је обиловао головима и резултатским узбуђењима. Гости су прво полувреме завршили у своју корист од 1:0 након чега је Спартак стигао до преокрета и водства од 3:1. Колубара је поравнала и била надомак освајању бода, али је Тошевски у последњим тренуцима меча из слободног ударца са око 20 метара погодио за 4:3.

– Пред нама је  јако важна утакмица – каже шеф стручног штаба Спартака Славко Петровић. - Можда и прекретница до краја првенства. Ако се неке ствари поклопе могла би бити и кључна. Моја екипа мора покушати све да бодови остану у Суботици. Имамо малих кадровских проблема, Николић има бол у колену те није тренирао ове недеље, очекујем да ће се ипакприкључити екипи. Проблем је имао и Филиповић који је добио јак ударац у бутину у последењем мечу, међутим он се јуче тренирао и биће спреман. Очекујем да се опорави и Видаковић. Изговора нема, ми морамо све покушати да дођемо до нова три бода и уђемо у мало мирније воде. 

Првотимац Спартака Стефан Филиповић очекује поново тежак дуел против Колубаре. –  Претходна утакмица против Колубаре је била јако тешка, пуно су нас намучили и не очекујем да ће данас бити ништа лакше. Ми се окрећемо себи, добро смо тренирали протекле недеље и уколико испунимо све захтеве шефа верујем да ћемо се радовати. 

 С. Ст.

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести