Фудбалери Спартака раде у Турској

Фудбалери Спартака ће се наредне две недеље припремати у Анаталији. Како је још раније договорено, Суботичани ће у Турској одиграти пет контролних мечева и одрадити двадесетак тренинга.
FK Spartak na pripremama
Фото: Фудбалери Спартака у Анталији имају ваљане услове за припреме

Суботичке фудбалере је у Анталији дочекало лепо време, јуче су одрадили два тренинга, као што ће то учинити и данас. Прву проверу  изабраници тренера Александра Веселиновића имаће  27. јануара  са  Олмалингом из Украјине, затим сутрадан са румунским Газметаном, па пољским Аркандињом (30. јануара), Кпазом из Азарберџанма, а последњег дана припреме, 3. фебруара, одмериће снаге и са Хелсингором из Данске.

- Услови за рад су иделани, атмосфера у екипи је одлична. Одиграћемо утакмице са добрим противницима и надам се да ћемо се уиграти и довести форму на жељени ниво – казао је тренер Веселиновић.     

У Анталији тренирају следећи играчи : Милош Остојић, Бојан Јовић, Иван Докић, Аранђел Стојковић, Давид Дунђерски, Андрија Вукчевић, Немања Матијевић, Немања Ћаласан, Дејан Керкез, Немања Текијашки, Марко Пантић, Бранимир Јочић, Владимир Торбица, Миливој Крмар, Нобуру Шумура, Предраг Медић, Немања Главчић, Димитрије Томовић, Миле Савковић, Немања Николић, Бојан Ћечарић, Огњен Ћуричин,  Богдан Стаменковић, Игор Антуновић, Милан Лучић и Лука Павловић.  -  Очекујемо у нарадних неколико дана долазак појачања, појачаћемо се на позицијама на којима смо  сада нешто слабији – највио је спортски директор  Љубиша Дунђерски.

С. Стојиљковић

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести