Фудбалери Спартака ЖК вратили се из Турске задовољни учињеним

Фудбалери Спартака завршили су двонедељне припреме у Анталији. Суботичани су радили по лепом времену, на одличним теренима и одиграли  неколико контролних мечева.
Fudbaleri Spartaka su u Turskoj radili u veoma dobrim uslovima Foto: FK Spartak ŽK
Фото: Фудбалери Спартака су у Турској радили у веома добрим условима Фото: ФК Спартак ЖК

Учинак није био у првом плану, већ стварање екипе, па их порази не брину. Општи је став да је игра у контролним утакмицама била боља од остварених резултата.

„Момци су изузетно квалитетно и посвећено радили. Имамо још проблема што се тиче игре, које ћемо покушати да отклонимо. Тражимо замене за играче који су отишли, тражимо их у својим редовима и са стране, јер за нас прелазни рок још није завршен. Са припремама сам задовољан, нисмо имали већих проблема, осим повреде Цуцина и нешто касније и Јочића. Очекујем да се они опораве и  да до краја прелазног рока ангажујемо још једног играча“,рекао је шеф струке Предраг Роган.

Припреме је позитивно оценио и капитен Владимир Торбица.

„Све што смо планирали то смо и урадили. Верујем да смо се физички добро спремили, јер ће нам то много значити у првенственим окршајима.Сматрам  да смо на правом путу, ова баш подмалђена екипа полако стиче самопоуздање и  уверен сам да ће сасвим спремна дочекати наставак првенствене трке“, најваио је Торбица.

Фудбалери Спартака сутра у Бечеју имају генералку,а у првом пролећном колу гостују Динаму у Врању.

         С. Ст.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести