Фудбалери Старог Тамиша полусезону завршили са свих осам победа

Некадашњи српсколигаш и војвођански лигаш, сада члан Друге јужнобанатске лиге југ, Стари Тамиш из Панчева, полусезону је завршио на првом месту са максималним учинком од осам победа, уз гол-разлику 25:1.
vladimir stamenkovic zela p
Фото: Председник клуба Владимир Стаменковић, фото: Приватна архива

- Похвалио бих стручни штаб и фудбалере за постигнуте резултате. Тим је одлично вођен од тренера Петковића,имамо одличне услове за рад и на путу се да се пласирамо у виши ранг – каже председник клуба Владимир Стаменковић и додаје: - Већ смо довели једно поајачање, Станојевића, а у договору са тренером видећемо кога ћемо пустити, а кога довести прелазном року. У сваком случају верујем да ћемо на пролеће бити јачи у односу на јесен.

Тенер Бојан Петковић (поседује Ц лиценцу) као играч прошао је све млађе селекције Динама, а наступао је за Стари Тамиш, Славију (Ковачица), Спартак (Дебељача), Борац (Старчево), Сутјеска (Фоча), Београд (Карабурма) и Војводину (Црепаја).

- Задовољан сам постигнутим резултатима ове јесени. Остварили смо све победе и примили само један гол. Најважније да Дамир Зековић остне јер је био прави вођа тима на терену. Циљ нам је да се пласирамо у виши ранг – најавио је Петковић.

Дрес Старог Тамиша ове јесени носили су: Дамир Зековић, Петар Поша, Милан Симонидис, Никола јоковић, Марјан Марјанушић, Никола Паројчић, Роберт Геце, Урош Дангубић, Дарко Абрамовић, Мирко Петровић, Богољуб Журжинов, Филип Јовковић, Владимир Бити, Бранко Љубоја, Саша Филиповић, Саша Косарић, Томислав Милин, Слободан Абрамовић, Горан Јакшић и Никола Лабудић.        

Б. Стојковски

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести