Фудбалери Тамиша почели припреме: Жеља средина табеле

Фудбалери Тамиша из Фаркаждина почели су припреме за наставак првенства у Подручној лиги Зрењанин.
tamis_1
Фото: Екипа Тамиша из Фаркаждина, фото: Приватна архива

У зимској паузи дошло је до промене у играчком кадру, клуб су напустили Славољуб Матић, који је прешао у МСК из Михајлова и Вељко Вељков који је постао члан Полета из Идвора. У међувфремену клуб је ангажовао неколико квалитетних фудбалера. 

Свакако најзачајније појачање је Ален Тупајић који појачати стручни штаб, али и играти за Тамиш. Поред њега, стигли су: Владимир Дрндаревић (Банат, Зрењанин), Немања Лазин (Раднички, Баранда), Миладин Бабић (Полет, Идвор).  

-  Имамо солидан играчки кадар, и уверен сам да ћемо сезону завршити у средини табеле - каже секретар Тамиша Владимир Бокинац. - Вредно тренирамо, играчи и стручни штаб су расположени.

Са постојећим кадром и новим играчима сигуран сам да ћемо играти бвољи фудбал. Пред нама је и куп, у финалу ПФЛ Зрељнин састајемо се са Омладинцем из Ботоша и ту би желели победу.

Поред куп мечева са Омладинцем (две утакмице) Фаркаждинци су заказали неколико контролних мечева. Играће против омладинаца ОФК Београда, па са екипом Младости из  Белог Блата, а у плану је још два меча.

Поред тога  за 16 фебруар заказана је донаторска вечера, на којем Фаркаждинци желе да прикупе новац за битисање клуба.

Ж. Марковић

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести