Фудбалери Војводине на припремама у четвртак имали слободно послеподне

После неколико дана током којих су веома јако и интензивно радили два пута на дан, тренер Воше Александар Веселиновић је играчима дао слободно послеподне.
trening vosa
Фото: Dnevnik.rs

У јутарњим сатима они су, подељени у две групе, одрадили вежбе у теретани хотела „Палисад“, а онда су имали прилику да се мало опусте, прошетају и одморе пред насатавак напора који им следе.

„Задовољан сам односом свих играча према обавезама које постављамо пред њих и зато смо чланови стручног штаба и ја решили да им у четвртак омогућимо краћи предах“, рекао је Веселиновић.

„Одиграли смо сусрет између наше две екипе, а добро је то што се код свих фудбалера видела велика жеља да победе. То нас уједно храбри и сигуран сам да ће и у наставку боравка и рада на Златибору они задржати исти, верујем и бољи однос према тренинзима и контролним утакмицама које нам следе.“

Да подсетимо, Новосађани у суботу имају проверу с екипом подгоричке Будућности која данас стиже на познату српску планину. Радује и то што доктор Владимир Чолаковић и физиотерапеути Горан Маријан и Немања Мијић немају пуно посла, односно што су играчи здрави. Томе свакако доприноси и квалитет терена на којима раде, који јесу нешто тврђи, али им омогућују прави ангажман.

Фото: Dnevnik.rs

Током минулих дана доста се у јавности причало и о евентуалном одласку штопера Александра Радовановића у редове португалске Виторије Гимараеш, па смо замолили сјајног Шапчанина да нам појасни читаву ситуацију.

„Интересовање Португалаца, али и њихова конкретна понуда заиста постоје и током наредних дана видећемо шта ће се по том питању дешавати“, објаснио је Радовановић.

„Мој менаџер Раде Ћалдовић и ја смо заинтересовани да до евентуалног трансфера дође, јер мислим да је сада прави тренутак да одем у иностранство и финансијски обезбедим себе и породицу. Нисам више толико млад играч, не знам да ли ће ми се поново указати оваква шанса и то је једини разлог због које бих волео да променим средину. Уколико, пак, останем у Новом Саду, неће бити никакав проблем и трудићу се да максимално допринесем што бољим играма и резултатима Војводине.“

Од пре два дана, иначе, на Златибор су допутовали и фудбалери суботичког Спартака Ждрепчеве крви, који ће се до 3. јула овде припремати пред старт квалификација за Лигу Европе. Све више фудбалских екипа стиже на српску планину, па се очекује и долазак Будућности из Подгорице и Рудара из Пљеваља, ривала екипе Партизана у истом европском такмичењу. У хотелу „Палисад“ бораве и чланови одбојкашког кампа „Вања Грбић“, па може да се примети да је ова планинско-туристичка дестинација изузетно популарна у свету српског, али и спорта читавог региона.

Текст и фото: А. Предојевић

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести