Фудбалски избори, Фудбалски савез Нови Сад: Новак Кострешевић нови председник

Уз присуство 38  делегата одржана је изборна скупштина Фудбалског савеза града Новог Сада.
Fudbalski savez Novi Sad
Фото: Dnevnik.rs

За новог председника у наредном четворогодишњем мандату изабран је бивши Савезни фудбалски судија и члан ИО ФСГ Нови Сад Новак Кострешевић.

- Захваљујем се на указаном поверењу. Први и основни циљ биће да будемо битан севис клубова, наставимо подизање савеза на још виши ниво. У наредним данима почећемо са обиласком свих клубова који су под ингерецијом савеза, да сагледамо проблеме  и ако треба притекнемо у помоћ,  био је кратак нови мандатар Кострешевић.

Једногласно је усвојен и нови састав Извршноог одбора, а поред Кострешевића у наредном периоду у највишем телу новосадског савеза биће:  Мајо Вујовић, Денис Малешевић, Ненад Јовановић, Бојан Пањковић (Кабел), Саша Влајнић, Сергеј Шкорић и Радован Иветић, а после разговора са клубовима Извршни одбор бројаће још три члана.

М. По.

ГФС Панчево: Поверење Горану Медаковићу

У сали Спортског савеза Панчева одржана је Изборна скупштина ГФС Панчева. На скупштини је било присутно делегата од 24 делегата. Једногласном одлуком за председника је изабран Горан Медаковић који је успешно радио и протеклих четири године. Чланови Извршног одбора су још: Зоран Наунковић, Зоран Радојковић (потпредседници), Драган Лукић, Небојша Петровић, Ђукић Ђурђе, Ненад Шаренац, Јошка Дудуј. За секретара је изабран Мухамед Циморотић. У Надзорни одбор су председник Стеван Михаиловић, и чланови Бранко Стојковски, Зоран Нешковић. За делегате у скупштину ФСП Панчево изабрани су су Горан Медаковић, Зоран Наунковић, Зоран Раојковић, Драган Лукић. 

За председника судијске организације изабран је Предраг Јањуш, а тренерске организације Небојша Петровић-Марадона.  

Б. Ст.

ГФС Суботица: Драча остао на челу

Одржана је Изборна Скупштина ГФС Суботице. За председника је поново изабран Горан Драча, а у Извршном одбору су још: Ивица Бошњак и Дејан Вучић (потпредседници) Драган Вукасовић, Мишо Гуљаш, Немања Сувајац, Драган Ђорђевић, Ненад Торбица, Јарослав Павлишин, Зоран Марковић, Влајчо Башић - Палковић, Богољуб Ђинић и Горан Јекнић. Секратар Савеза је остао Тадија Стантић.

Инструктор Дејан Вучић поново је једногласно изабран за челног човека судијске организације Суботице, а председник тренерске организације је Богољуб Ђинић.     

С. Ст.

ФСО Алибунар: Нови мандат Зорану Николићу 

Одржана је Изборна скупштина ФСО Алибунар на којој је било присутно 12 делегата.  За председника је поново изабран Зоран Николић. Секретар савеза је уи даље Горан Добричић, а у Извршном одбору су јо:  Горан Бокан (потпредседник), Бојан Ивановић, Марциан Клепан, Радослав Томаш и Никола Бакурски.

У Надзорни одбор су изабрани Мирко Рнић,  Владислав Ранковић, Небојша Мариновић. Председник судијске организације је Марциан Клепан, а за председника тренерске организације је изабран Милоје Караклић.  

Б. Ст

ОФС Бачка ТополаМали Иђош: Тадићу сви гласови

На Изборној скупштини ОФС Бачка Топола - Мали Иђош за председника је једногласно изабран Петар Тадић, дугогодишњи спортски радник и фудбалски судија. Потпредседник је Ненад Николић, а чланови ИО су: Здравко Савић, Борис Драшковић, Саболч Палађи, Радован Шабан, Милан Бањеглав, Влатко Огризовић, Милан Обрадовић, Чедомир Драшковић, Видак Симовић, Тихомир Павићевић и Дејан Брњак. Секретар је Владимир Николић. На скупштини је предложено да Ненад Николић буде кандидат за председника ПФС Суботица.

С. Ст.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести