Футсалери оба Бечеја забележили победе у минулом колу

Победоносни хет-трик Новобечејаца и првенац Бечејаца.
stefan korac futsal
Фото: Стефан Кораћ, фото: В. Јанков

То је епилог трећег кола Друге футсал лиге Србије. Новобечејска Тиса је код куће била успешнија од зрењанинског САС-а са 4:3 (1:2), а Бечеј 2003 је пријатно изненадио у Сопоту савладавши истоимену екипу са 7:3(2:2).

Банатски дерби Тиса – САС  је отворио треће коло друголигашког каравана. Имајући у виду резултате прва два кола, домаћин је био апсолутни фаворит, међутим, на терену се то није видело. Гости су први део завршили резултатом 2:1 у своју корист. У наставку су Новобечејци успели да анулирају вођство Зрењанинаца и да у 33. минуту голом Томића поведу са 3:2. Али, два минута пре краја гости су изједначили. И кад су сви мислили да неће бити победника у банатском дербију, 23 секунде пре звука сирене Летић је затресао мрежу за коначних 4:3.

После два узастопна пораза у новој сезони Бечејаца и две победе Сопоћана, знало се ко је био фаворит у међусобном окршају. Али, по ко зна који пут се потврдило да фаворити не побеђују увек.

- Заслужено смо победили у Сопоту. У првом полувремену се водила изједначена борба, а кад смо у наставку повели са 4:3 нисмо се зауставили и на крају је било 7:3 за нас. Стефан Кораћ је постигао три, Бојан Ћулум два и по један гол дали су Срђан Голуб и Зоран Арђелан. Сада је врло битно да повежемо победе. Ривал је РБ из Ваљева, који је у минулом колу савладао Коњарник у Београду, што значи да нас чека тежак задатак – рекао је голман Сава Вадаски

Бечејци ће против Ваљеваца играти у понедељак од 18 сати, а Новобечејци су своје наредне две утакмице одложили, јер имају играче у репрезентацији која учествује на Светском шампионату у малом фудбалу на трави, у Аустралији.

В. Јанков

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести