Гаћиновић поново на кормилу Спартака

После одласка Предрага Рогана у крушевачки Напредак, челници суботичког суперлигаша су за новог шефа струке анагажовали Владимира Гаћиновића, који је са Спартаком забележили одличне резултате претпрошле сезоне.
Gacinovic
Фото: Владимир Гаћиновић, фото: ФК Спартак

Посебно су Суботичани играли сјајно у квалификацијама за Лигу Европе, када су у другом колу елиминисали чувену прашку Спарту.

– Спартак је са Владимиром Гаћиновићем на месту шефа струке постигао највеће успехе у историји клуба. И у претходном периоду смо имали добру сарадњу, тако да нисмо много калкулисали око тога с ким  на клупи желимо у нову сезону. С обзиром да смо се растали пријатељски, врло брзо смо сада постигли договор, уз жељу да већ у предстојећој сезони покушамо да поновимо резултате од прошлог пута – рекао је Никола Симовић, председник Спартака.

Уговор са Гаћиновићем потписан је на две године, а нови шеф струке почиње већ у понедељак са радом, када стартују припреме. Гаћиновићу ће први сарадник бити млади стручњак Владимир Буач, Срђан Жакула ће тренирати голмане, Дарко Секуловић је помоћни и

Радомир Живковић кондициони тренер.

Суботичани су уредили стадион, побо­љшали инфра­структуру и сачинили куд и камо боље услове за трениге и утакмице него што је било раније.

С обзиром да су клупски челници на кормило вратили искусног и успешног тре­нера Гаћиновића реално је очекивати да ће суботички суперлигаш у нову сезону ући са великим амбицијама.       

С. Ст.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести