Гајић: Војводина се појачава и играчки и спонзорски

НОВИ САД: Председник ФК Војводина Војислав Гајић истакао је данас да ће клуб наставити да јача играчки кадар, али и да пришири пул спонзора.
1
Фото: ФК Војводина

„Потписали смо уговор са Нешковићем на три године, што је јако битно, баш као што смо то раније урадили са Зукићем и Топићем. У понедељак ће уговор потписати и Дражић, један од наших најталентованијих голмана, који је недавно на Купу пријатељства на Златибору био проглашен за најбољег голмана турнира. Такође, у наредних два до седам дана потписаћемо уговоре и са 18 момака из наше омладинске школе, при чему у клубу имамо потпуну сагласност око тога да оне који учествују у стварању тих младих играча треба и наградити“, напомиње Гајић.

Додао је да је поново покренут спонзорски тима ФК Војводина.

„Наш генерални спонзор је Србијагас, а њему ће се придружити још три признате компаније из Новог Сада, са којима смо постигли договор. То су индустрија меса „Матијевић“, трговински ланац „Универекспорт“ и фирма која је и у мом прошлом мандату била уз ФК Војводина, а то је „Енерготехника Јужна Бачка“, на челу са господином Збиљићем. Свака од тих фирми ће у свом сектору пословања покривати потребе ФК Војводина и на томе им се захваљујем, поготово због тога што су се сви сами јавили и изразили жељу да помогну“, каже Гајић.


Из Партизана долази Немања Николић

Председник ФК Војводина је најавио да ће клуб ускоро довести још једно велико појачање у играчком кадру.

„У консултацији са шефом стручног штаба, сложили смо се да треба да појачамо напад нашег тима, с обзиром на пех који нам се догодио са Немањом Човићем. Он се добро опоравља, али без обзира на то, при крају смо договора са шпицем Партизана Немањом Николићем и верујем да ће то бити готово данас или сутра. Можда ће бити још неких појачања, иако сматрам да имамо врло добру екипу већ сада“, истиче Гајић.


Упоредо са јачањем играчког кадра, у клубу се тренутно много ради и по питању инфраструктуре.

„У ФЦ „Вујадин Бошков“ ће ускоро бити извршена комплетна аутоматизација заливних система, што је већ плаћено и очекујемо из Италије да нам стигну све потребне машине и опрема. Уложили смо одређени новац и за реновирање „Карађорђа“, јер докле год играмо на њему, то треба да буде онако како доликује Војводини. Исто тако, да напоменем да смо брендирали чак и нови аутобус, што ће нам служити за нека нова времена“, напомиње Гајић.

Р. Д.

 

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести