Голман Пролетера Никола Петрић уочи утакмице с Младошћу из Лучана: Потрошили смо све кредите

Са пуно наде отишла је екипа Пролетера на мегдан Вождовцу, градећи оптимизам за повољан резултат на чињеницама да је ваљано искоришћена пауза, да су саниране ситне повреде и да је атосфера позитивна.
nikola petric
Фото: Youtube Printscreen

Међутим, стали су момци тренера Бранка Жигића празних руку(0:2), доживели су трећи узастопни пораз у првенству. Један од бољих у редовима Сланобараца био је голман Никола Петрић и поред чињенице да је примио два гола.

- У утакмицу смо ушли са намерама да остваримо повољан резултат. У првом полувремену све атаке домаћина смо заустваили и из контранапада покушали да постигнемо гол. Што се одбране тиче, све је штимало до одмора у нападу није било завршног паса, што је наша бољка - искрено је искусни Петрић.

У другом полувремену Новосађани су примили два гола и изгубили.

- Солидно смо почели друго полувреме, имали смо шансу за гол и нисмо је реализовали. Након тога смо направили грешку која нас је, испоставило се, скупо коштала. Заиста смо наивно примили гол. Као и у предходним утакмицама, покушавали смо да дођемо до изједначења, имали прилику и како то обично бива примили и други гол. И тиме је утакмица била решена. Руку на срце, домаћин је потврдио квалитете, а ми смо поново разочарали, у последња три меча на страни нисмо постигли гол, па нема ни бодова.

У петек фудбалери Пролетера на „Карађорђу“ дочекују Младост из Лучана.

- Потрошили смо све кредите. Утакмица са Младошћу је прилика да  тријумфујемо и вратимо пољуљано самопоуздање. Да бисмо стигли до бодова неопходно је да одиграмо квалитетно и да нас послужи и спортска срећа. Више пута нам је у овом првенству  окренула леђа. Очекујемо да и нападачи наштимају нишанске справе. Екипе из Лучана је у прошлом колу доживела пораз од ТСЦ –а и свакако ће доћи у Нови Сада  са намером да остане непоражена и евентуалчно победи. Искрено верујем да ћемо након три везана пораза коначно тријумфовати – поручио је Петрић.    

М. Поповић

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести