Хајдук у Кули дочекује суботичку Бачку у дербију српсколигаша

Друго коло првенства у Српској лиги Војводина могао би по занимљивости да обележу сусрет у Кули између Хајдука и Бачке из Суботице. 
hajduk kula
Фото: ФК Хајдук

Обе екипе су славиле у првом колу и са победничким амбицијама улазе у дерби.

- Долази нам изванредна екипа предвођена тренером Савом Павићевићем.Суботичани су се добро појачали, имају високе амбиције и међу кандидатима су за највиши пласман. Све то довољно говори да нам следи тежак испит – каже тренер Хајдука Зоран Ћирић.

Сличну најаву стратег Хајдука је имао и пред премијерни сусрет са Омладинцем  из Нових Бановаца у којем су његови изабраници славили.

- Славили смо против заиста одличне екипе, по мени можда и највећег фаворита за освајање првог места, уз Бачку и Железничара из Панчева. У том сусрету моји момци су дали свој максимум и труд им се исплатио. Надам се да ћемо и против Бачке са истим мотивом и истом жељом изаћи на терен, дати све од себе и тријумфовати – јасан је Ћирић.

Пред дуел са Суботичанима слика у играчком кадру Куљана је повољнија него пред прошло коло. У тренажни процес се вратио капитен Александар Давидов, од повреде се опоравио Миликић, тако да ће Хајдук бити јачи за два квалитетна играча, што само подгрева оптимизам да се и други фаворит може оборити на плећа.

Фудбалери Хајдука и Бачке данас од 17 сати одмериће снаге на кулском на стадиону „Милан Средановић“.

Ђ. Бојанић

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести