И Наполи тражи Умара Садика

Нападача Партизана и најбољег стрелца црно-белих Умара Садика сад уз клубове из Катара хоће и Наполи.
p
Фото: Youtube Printscreen

Клуб из Хумске добио је понуду за Садика вредну 12.000.000 евра. Један од највећих италијанских клубова и редовни учесник Лиге шампиона Наполи жели Нигеријца у својим редовима, јавља Моцартспорт.

Партизан је већ платио Роми 100.000 евра за једногодишњу позајмицу стрелца 16 голова у јесењој сезони, уз договор да црно-бели до јуна могу да испоштују клаузулу вредну 1.600.000 евра, како би Садиков уговор откупили од Роме. Дакле, црно-бели имају право куповине Садика, који је још на првом мечу против Конахс Кија, а посебно против Малатије, показао да ће бити исплатива инвестиција.

Сложене бирократске тачке договора између Партизана и Роме представљају једну од највећих препрека у потенцијалном Садиковом трансферу у Наполи.

„Вучица“ тражи да јој се од поменутих 12.000.000 евра, колико је Наполи спреман да плати, исплати пет. Генерални директор црно-белих Милош Вазура је у четвртак боравио у Италији, да ли због договора са Наполијем око трансфера Садика, или са Ромом око замршене ситуације, тек то је само подгрејало нагађања.

 

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести