Играчи Кабела дисциплиновани на тренинзима

У новосадском фудбалском прволигашу Кабелу свима је пао камен са срца када је саопштено да може да се почене са тренинзима, подразумева се по препорученим мерама. Стратег Зоран Васиљевић, са сарадницима Мирославом Смајићем, Александром Котрљановићем  и  Војиславом Вукићем, до танчина је направио план рада уводних тренинга, уз поштовање  свих ограничења и коришћења заштитне  опреме.
fudbal
Фото: Tanjug (Z. Žestić, ilustracija)

- Помало је био дирљив повратак играча  на игралиште крај Штранда после дуге паузе. Сви играчи су прошли контролу, коју је одрадио физиотерапеут Милош Радановић, мерећи температуру, дезинфикујући простор, руке,  делећи заштитне маске и руковице како би се  избегао била какав нежељени ефекат.И те како је видљиво да су се играчи добро прилагодили ванредним околностим, да су доста ствари урадили по плану и програму па ће нам бити умногоме лакше да у наредним данима уђемо у  ритам тренинга, а потом, када се стекну услови, да играмо и утакмице којих смо се зажелели. Већ сада смо у преговорима са оба новосадска суперлигаша да у догледно време одиграмо мечеве, који  ће нам послужити да у што бољој  форми дочекамо трку за бодове. До тада ћемо радити по групама, док ће голмани Вуклиш и Браћ радити одвојено . Сви играчи, сем Павлићевића који је још увек у Црној Гори, су у погону – каже Васиљевић.

Клуб са новосадског Штранда има абиције да се палсира у елитни ранг.

- Наша позиција на табели, и поред одузимања 10 бодова, нам, уз добар наставак првенства,  омогућава  да се кроз бараж домогнемо вишег ранга. Ми верујемо да имамо квалитет да остваримо циљ и због тога нико не може да нам замери – казао је Васиљевић.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести